top of page
VVS Welding B.V.
Klok.png

VVS Welding B.V.

Paul Gabriëlstraat 4a

5753 DG Deurne

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem een kijkje op onze site of stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

VVS Welding B.V. is de nieuwe naam van VVS-Techniek V.O.F. die op 1 oktober 2023 is overgenomen door de VLH Welding Group.


VLH Welding Group, voorheen bestaande uit de vestigingen VLH Lastechniek te Hapert, VLH Siduza teAmersfoort, VLH Westbroek Welding te Hendrik Ido Ambacht en Gebr. C. & J. Slaats B.V. te Waalwijk, levert o.a. las- en snijapparatuur, Cobot Mig en Tig uitvoeringen, handlaserlasapparatuur, lastoevoegmaterialen, schuur- en slijpmiddelen en -apparatuur, las- en opspantafels, persoonlijke beschermingsmiddelen, industriële onderhouds- reiniging en smeerproducten, lasdampafzuigingen, lascabines, gasdistributiesystemen.

Service, onderhoud, keuringen en valideren van lasapparatuur en gereedschap staan hoog in het vaandel bij ons. Ook voor lasadviezen en demonstraties kunt u bij ons terecht.


VVS Welding B.V. gevestigd aan de Paul Gabriëlstraat 4a in Deurne is een technische groothandel waar een goede service voorop staat.

In onze showroom ben je altijd welkom en word je voorzien van goede adviezen.

Onder genot van een kop koffie heb je de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken.

Om onze service door te vertalen in het aanbod beschikken wij over een groot en breed assortiment. Zo heeft de klant veel keuze uit producten en merken.

Binnen ons assortiment vallen naast het assortiment zoals hierboven genoemd van de VLH Welding Group ook gereedschap, verspanend gereedschap, zoals boren en tappen, en technische gassen.

Voor service, onderhoud, keuringen en valideren van lasapparatuur en gereedschap en ook voor lasadviezen en demonstraties kun je bij ons terecht.


Op de open dag demonstreren wij handlaserlassen en de Migatronic Cowelder en verder kun je ons uitgebreide leveringsprogramma zien.


Wij zien je graag in onze showroom.

bottom of page