top of page
ORO Facilitair Centrum
Klok.png

ORO Facilitair Centrum

Florijn 15

5751 PC Deurne

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem een kijkje op onze site of stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

“Groeien, jezelf ontwikkelen en zoveel mogelijk de regie over je eigen leven hebben. Ook als je een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme hebt.


Bij ORO maken we kwetsbare mensen gelukkig. We kijken naar jouw mogelijkheden en talenten, zodat je elke dag weer genietmomenten beleeft.” ORO is gespecialiseerd in de zorg, ondersteuning en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. Dit doen we voor cliënten in alle leeftijdsgroepen. In de Peelregio zijn we de aanbieder met het breedste pakket aan diensten. Denk aan wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd. Voor ruim 2.000 cliënten zijn we elke dag in de weer om hun geluk te vergroten. Dat doen we op zo’n 80 locaties in regio Zuidoost-Brabant.


In het Facilitair Centrum van ORO zijn de dienst Was & Strijk (Linnendienst) en de afdeling logistiek en afvalbeheer gevestigd. Ook bij de werkzaamheden in het Facilitair Centrum kijken we naar de mogelijkheden om cliënten te betrekken. Door dagactiviteiten (werk) aan te bieden, kunnen ze onder begeleiding invulling geven aan een zinvolle dagbesteding. Zo werken cliënten zij aan zij met de medewerkers van Was & Strijk en is in mei de werkpost Opgeruimd Rijtven gestart, waarbij het ophalen van het afval op Het Rijtven volledig door cliënten wordt gedaan. Het geluk van de cliënt staat ook daarbij voorop.

bottom of page