top of page
IP Parking B.V.
Klok.png

IP Parking B.V.

Industrieweg 19

5753 PB Deurne

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem een kijkje op onze site of stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Wat hebben het Elkerliek Ziekenhuis, de RAI, het Yankee Stadium en het Venetian in Las Vegas met elkaar gemeen? Iedereen ervaart daar het parkeergemak van IP Parking uit Deurne.


Maak kennis met ons bedrijf, dat al jarenlang bekend staat als een van Nederlands meest succesvolle parkeerprofessionals, met een sterke focus op het digitaliseren van parkeren. Dankzij onze eigen vestigingen in Noord-Amerika, België en Polen, en een sterk internationaal dealernetwerk, is IP Parking inmiddels ook wereldwijd een gevestigde speler.


Ervaar zelf onze innovatieve en slimme parkeeroplossingen tijdens een bezoek aan ons kantoor, showroom, assemblagehal en niet te vergeten de gezellige IP Parking bar! Onze enthousiaste collega's leggen graag uit hoe we elke dag werken aan het bieden van de best mogelijke parkeerervaring. Van de eigen ontwikkelde hard- en software tot de uitgebreide service van onze monteurs, supportafdeling en Stadsparkeren helpdesk. Kom langs en ontdek wat er allemaal achter de slagboom gebeurt.

bottom of page