Mar Seafood B.V. is opgericht in 2006 en sindsdien een begrip in de internationale vishandel. Door al onze kennis, ervaring en passie voor vis en mensen, zorgen wij er altijd voor dat de klant tevreden is. Ons bedrijf is een dochteronderneming van Les Frigorifique Bouzargtoun, dat is gevestigd in de Marokkaanse stad Casablanca. 

Karim El Ghamarti is de grondlegger van het bedrijf, dat net als Mar Seafood B.V. de merknaam Green Table voert. Al dertig jaar is hij actief in de vishandel. Eerst in Emmeloord, waar hij medeoprichter was van de erkende fileerderij Rolo Vis. In 1998 volgde een nieuwe uitdaging; het opzetten van een bedrijf in vaderland Marokko. Dit lukte. Bij Green Table in Casablanca werken nu dagelijks 700 mensen bij de productie van verse en diepvries vis. 

Sinds 2010 heeft de zoon van Karim, Nabil El Ghamarti, de leiding over Mar Seafood B.V. Samen met ongeveer tien medewerkers, zorgt hij ervoor dat het kantoor op Urk wordt draaiende gehouden en groeit. 

Mar Seafood B.V. heeft sinds 2020 nu ook een vestiging in Deurne onder de naam Mar Seafood Processing B.V. Hier worden onder andere visburgers en visfilets geproduceerd tot een mooi diepgevroren eindproduct wat zo naar de klant kan. 

Uitbreiding in de toekomst met andere visproducten is voor ons een mooi vooruitzicht, en daar gaan wij dan ook voor. Nu nog met een klein maar zeer gemotiveerd team. 

 

Vacatures:

• Logistiek medewerker

• Allround productie medewerker

• Teamleider productie

• Allround inpak medewerker

NIEUWS

De organisatie van de Open Bedrijven Route heeft op dinsdag 3 maart besloten om de Open Bedrijven Route 2020 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen omdat meerdere bedrijven hebben aangegeven niet te willen deelnemen. De Open Bedrijven Route zou plaatsvinden op zondag 8 maart. Lees verder.
Website door Buro TARGET