It’s all about clean and silent cities!

Ebusco richt zich op de ontwikkeling, marketing en verkoop van volledig elektrische stads- en streekbussen voor – voornamelijk – de Europese markt. Ebusco is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Deurne op industrieterrein Grote Bottel. Ebusco is een pionier op het gebied van elektrisch busvervoer. In 2025 moet al het busvervoer in alle steden in Europa emissievrij zijn. Ebusco heeft dit jaren geleden al voorzien en is haar concurrenten technisch ver voor.

Stap in en ga de uitdaging met ons aan!

Om deze positie te kunnen behouden en te kunnen voorzien in de vraag die gaat komen zijn we op zoek naar nieuw talent die met ons deze fantastische uitdaging aan wil gaan! 

We hebben vacatures op diverse van onze afdelingen: Production, After Sales, Purchase,  Engineering, Warehouse&Logistics, IT, Sales, Marketing en Facilities. 

Waarom werken bij Ebusco?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van ons snel groeiend, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf met een gezellig team van inmiddels bijna 150 gedreven en ambitieuze professionals. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en de ruimte voor verdere groei in je carrière. We bieden een marktconform salaris dat past bij je ervaring en functie, uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden en een heerlijke lunch tussen de middag met al jouw collega’s.

Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk op www.ebusco.com en neem contact op met één van onze HR collega’s via jobs@ebusco.com.

Wij kijken er naar uit!

 

 

Vacatures:

•    Production support

•    Production manager

•    Field service engineer (Groningen/Amsterdam)

•    Design engineer

•    Production mecanic

•    Electrical engineer/vehicle driveline

•    Field service engineer (in training)

•    Meewerkstage marketing & communicatie

NIEUWS

De organisatie van de Open Bedrijven Route heeft op dinsdag 3 maart besloten om de Open Bedrijven Route 2020 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen omdat meerdere bedrijven hebben aangegeven niet te willen deelnemen. De Open Bedrijven Route zou plaatsvinden op zondag 8 maart. Lees verder.
Website door Buro TARGET