Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het produceren van aluminium kozijnen, ramen, deuren, hef- schuifpuien en vliesgevels. Wij zijn de juiste partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. U krijgt van ons een compleet element, inclusief hang en sluitwerk, welke aan alle eisen voldoen zoals je bij gevelelementen mag verwachten. We houden hierbij continu rekening met de wensen van de klant en de gevraagde eisen omtrent wind en waterdichtheid, inbraakwerendheid, constructie en diverse kleuren. U als klant kunt er op vertrouwen dat het aan niets mankeert. Levertijden en budgetten worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Naast de levering van gevelelement kunnen we u ook de toebehoren aanbieden welke nodig zijn om een werk te completeren zoals: glas, ventilatieroosters, panelen, waterslagen en op maat gemaakt zetwerk. Alles natuurlijk op elkaar afgestemd, zodat kleurverschillen tot een minimum worden teruggedrongen.

Vacatures

NIEUWS

Let's make it happen in 2021! Op zondag 28 februari 2021 wordt de Open Bedrijven Route Deurne weer georganiseerd door Gemeente Deurne en Parkmanagement Peelland. Lees verder.
Website door Buro TARGET